Article associacion occitana de fotbol

 	Composicion de l’equipa d’Occitània
Mercé als suportaires
NF-BOARD  

La VIVA World Cup remesa en question! 

La "Football Association" de Papoasia Occidentala ven d’anonciar uči que non participarŕ a la VIVA World Cup. En mai, sonque tres FA engatjadas oficialament an pagat l’acompte per reservar l’ostalaria: Laponia, Monegue e Occitŕnia. La data limita de depaus arrestada normalament al 15 d’octňbre es donc depassada dempuči 2 setmanas.

L’A.O.F se pausa donc la question de la capacitat de las FA de Cameron Sud e dels Rňms de pagar la soma deguda, arrestant vertadierament l’inscripcion a la VIVA.

Aquela situacion catastrofica a a pena 20 jorns de la debuta de la Copa del Mond remet donc en question la quita organizacion de la VWC.

L’A.O.F fňrça implicada dins l’organizacion de la primičra Copa del Mond pels territňris non reconeguts, regreta per l’intermediari de son President Pčire Costa aquela desconvenguda que non es en res una suspresa.

Pčire Costa critica dempuči l’adesion de l’A.O.F al NF-Board lo manca de rigor d’aquesta darričra dins l’afiliacion de las FA. De fach, la mŕger part dels sňcis del NF-Board non an jamai jogat un sol rescontre. Es lo cas de Rijeka, de Somaliland, dels Rňms, de las isclas Chagňs, del Saugeais, de la Bassa Saxa de Sud.

Pčire Cňsta se demanda donc s’čra realista de la part del NF-Board d’organizar en quitament pas 5 meses una "Copa del Mond" amb 6 equipas "nacionalas" demest las quinas 1 non avia jamai jogat un rescontre (los Rňms), 2 non an jamai organizat un rescontre (Papoasia Occidentala e Sud Cameron an jogat pas que l’UNPO Cup organizada en Olanda-ont aquelas 2 federacions an son sčti e sos jogadors) e 1 (Papoasia Occidentala) que non fogučt capable de participar a l’AG del NF-Board que se debančt pas mens aqueste an a la Aia, en Olanda, valent a dire a 30km de son sčti!!!! 

 


Lo NF-Board refusa la demanda d’inscripcion d’Occitŕnia
Occitŕnia participarŕ a la Viva World Cup de 2009
Lču los fotbňls de Chipres reunificats
Rendut compte de l’AG del NF-Board
L’AOF non anarŕ a l’AG del NF-Board
4ena AG del NF-Board
Dos sňcis nňus al NF-Board
Lo NF-Board fixa de novčlas rčglas a las FA provisňrias

 

 

sit realisat amb SPIP e JCIZZO.com Logicial liure jos licéncia GNU/GPL
© 2004 Realisacion - IGEDMEDIA